Eyeliners

Door het aanbrengen van eyeliner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller. PMU voor eyeliner is er in allerlei verschillende diktes en manieren. Dit is voor ieder persoonlijk en gaan we uiteraard tijdens het intake gesprek bespreken.

Full lash liner
Een full lash liner is een prachtige techniek om de wimperrand voller te maken dmv miniscule stipjes die tussen de wimperhaartjes worden gezet, het geeft een natuurlijk effect, het oogcontour is strakker waardoor u ogen meer spreken en de wimpers lijken voller doordat de aanzet is geaccentueerd.

Eyeliner
Een PMU eyeliner is een lijntje die tegen/tussen de wimperrand aan wordt gezet. Hierin zijn allerlei diktes ( S, M, L ) en kleuren mogelijk, hierbij geef ik mijn persoonlijke advies en bespreken we uw wensen. Een extra dikke eyeliner is ideaal voor diegene die altijd eyeliner dragen.

Design liner

Een design liner, ook wel advanced eyeliner, is een iets vollere en dikker aangezette eyeliner. Deze liner staat iets buiten het oog. Wil jij dezelfde PMU eyeliner als Marilyn Monroe of Brigitte Bardot, dan is de design liner een goede keuze voor u.