Over Mij

Na mijn opleiding als allround schoonheidsspecialiste wilde ik me graag verder specialiseren in visagie en permanente make-up. Ik ben vervolgens naar Parijs gegaan, waar ik de Internationale Privé Academie Jean Fleurimon heb afgesloten met een diploma als International Make Up Artist.

Blijvend streven naar verbetering

Als perfectionist zoek ik altijd naar manieren om nóg beter te worden. Daarom ben ik mijzelf gaan specialiseren in permanente make- up. Na ook daarin een privé opleiding met een diploma te hebben afgesloten ben ik fulltime actief onder de naam E-Cosmetics by Esther. Het is voor een permanente make up specialist een pré om ook een visagie opleiding te hebben gevolgd: de symmetrie en make up know how spelen namelijk een essentiële rol. Nog altijd volg ik maandelijks masterclass trainingen om op topniveau bij te blijven en mezelf te blijven ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

Ik behandel iedere klant op die manier zoals ik zelf graag behandeld wil worden en geef veel persoonlijke aandacht. Tijdens het intake gesprek, onder het genot van een kopje koffie of thee, bespreken we uitgebreid de wensen en verwachtingen. Ook geef ik daarbij mijn persoonlijke- en deskundige advies.

Keurmerken en richtlijnen

Uiteraard werk ik met GGD goedgekeurde apparatuur en pigmenten, mijn praktijk is aangesloten bij de GGD en ik werk volgens de verplicht gestelde hygiëne richtlijnen van het LCHV.

Gastvrijheid en jezelf op je gemak voelen vind ik heel belangrijk. Ik haal elke dat weer voldoening uit tevreden mensen die mijn praktijk verlaten!

U bent altijd van harte welkom!

Groetjes Esther Tol