Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor je gehele uitstraling. De vorm en kleur spelen hierbij een grote rol. In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met een potlood getekend, de gewenste kleur wordt gemengd en aangebracht. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Zodra u tevreden bent starten we de pigmentatie.

Er zijn allerlei verschillende redenen voor PMU wenkbrauwen, mist u een stukje, heeft u dunne wenkbrauwen, zijn ze ongelijk, of heeft u helemaal geen wenkbrauwen? Dan is PMU de oplossing! Ook als u mooie wenkbrauwen heeft maar deze voller wilt laten ogen is het zeker ook mogelijk. Kleine schoonheidsfoutjes kunnen worden gecorrigeerd waardoor u bijvoorbeeld een liftend effect kan creëren. Er zijn een heleboel mogelijkheden en verschillende technieken

Hairstroke techniek
Met de hairstroke techniek boots je als het ware de eigen haartjes na dmv een flinterdunne naald creëer je een perfecte wenkbrauw op een hele mooie natuurlijke manier. De eigen haartjes worden geaccentueerd waardoor het niet van echt te onderscheiden is, met verschillende kleuren creëer je een prachtig 3D effect!

Schaduw techniek

Vind je volle gepoederde wenkbrauwen mooi? Dan is de schaduw techniek de juiste keus voor jou. Hiermee geef je de wenkbrauwen een prachtig schaduw effect waardoor ze voller en eventueel donkerder en meer geshaped worden. Heel mooi natuurlijk eind resultaat.