Test

Welkombij E-Cosmetics by Esther

E-Cosmetics by Esther is opgericht door Esther Tol. E-Cosmetics by Esther is gespecialiseerd in permanente make-up: ook wel PMU genoemd. Dankzij PMU bent u dag en nacht verzorgd, zonder dat u make-up nodig heeft! Met PMU helpt u de natuur een handje. De schoonheidsfoutjes worden namelijk gecorrigeerd en uw mooiste gelaatstrekken geaccentueerd.

E-Cosmetics by Esther is door de GGD goedgekeurd en werkt met de meest moderne en veiligste apparatuur. Onze apparatuur werkt uitermate nauwkeurig en maakt gebruik van veilige naaldmodules.

Meer over Esther

Wat is PMU?

PMU is de afkorting van permanente make-up. E-Cosmetics by Esther is gespecialiseerd in deze technieken om uw uiterlijk te verfraaien. Wij passen PMU toe bij wenkbrauwen, lippen en eyeliner. PMU is simpelweg het met extreem kleine naaldjes inbrengen van pigment in de opperhuid. Dit wordt veel gedaan bij mensen die bijvoorbeeld weinig tijd hebben om zichzelf op te maken, of die door omstandigheden bijvoorbeeld dunne- of geheel verdwenen wenkbrauwen hebben. Bij lippen wordt de vorm van de lippen geaccentueerd.

Let op: pas na ongeveer 4 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie behandeling zichtbaar zijn. E-Cosmetics by Esther is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, beschikt over de vereiste GGD-vergunning en werkt volgens alle hygiënische voorschriften.

voor

na

Hoe ziet een behandeling eruit?


De PMU behandeling bestaat officieel uit 2 behandelingen.

1 intake gesprek en 1e behandeling
2 nabehandeling, fine tunen


Als u wenst breng ik voor de behandeling een verdovende crème aan. Daarna nemen we een vragen formulier door die we tijdens het intake gesprek ook al hebben besproken, dit formulier is door GGD verplicht, hierin staan de risico’s van PMU en vult u naar waarheid in. Vervolgens bespreken we uw wensen. Samen kiezen we de juiste vorm en kleur en geef ik je persoonlijk advies. Wanneer u helemaal tevreden bent starten we de behandeling, na de behandeling die ongeveer 1,5 uur duurt laat ik u het resultaat zien en bespreken we of het gewenste resultaat is bereikt. Na de behandeling bespreken we de nazorg en maken we een vervolg afspraak.

Onze Behandelingen

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor je gehele uitstraling. De vorm en kleur spelen hierbij een grote rol. In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met een potlood getekend, de gewenste kleur wordt gemengd Lees meer…

Eyeliners

Door het aanbrengen van eyeliner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller. PMU voor eyeliner is er in allerlei verschillende diktes en manieren. Lees meer…

Rating

Esther gaat heel nauwkeurig en precies te werk, overlegd goed de wensen om samen een besluit te maken voor het perfecte resultaat. Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen!

Elisa van der Vliet

Rating

Ik ben super blij met het resultaat! Ik heb eindelijk mooie volle wenkbrauwen. Esther werkt super nauwkeurig en is heel erg professioneel. Ik heb geen seconde aan haar getwijfeld. Ik had het al jaren eerder moeten doen. Heel erg bedankt!

Carolin Grossman

Rating

Vanmorgen mijn wenkbrauwen laten doen. Super mooi en vol geworden. Spanning was eigenlijk meteen weg want Esther is erg leuk en legt alles goed uit van te voren. En het resultaat is top!

Karin Veerman

Rating

Eye-liner boven laten zetten door Esther. Super mooi gedaan ik ben er erg blij mee! Esther werkt heel precies maar toch snel. Ze laat je pas naar huis gaan als het helemaal perfect zit!

Priscilla Bruin

Rating

Ik heb laatst mijn wenkbrauwen laten doen bij Esther, ben er zo blij mee. Veel complimenten gekregen. Esther je bent een vakvrouw.

Ageeth Bond-Jonk

Rating

Esther is zeer professioneel. Alles tot in de puntjes verzorgd. Goed advies en ik ben zo gigantisch tevreden over het resultaat. Echt een aanrader!!!

Marian Veerman

Mesotherapie?

De nieuwste behandeling voor huidverjonging! Direct resultaat, al na 1 behandeling. Lijnen rimpels verminderen direct, uw huid wordt gladder steviger en stralender.


Heeft uw huid een boost nodig? Worden lijnen en rimpels meer zichtbaar en overweegt u botox? Of heeft u littekens van acne? Dan is Mesotherapie de oplossing voor u!

Hoe werkt het?

Met behulp van heel veel kleine naaldjes worden microkleine gaatjes in de bovenste huidlaag (epidermis) gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd. De werkstoffen worden op deze manier precies op de plekken gebracht, waar ze het hardst nodig zijn en het meeste effect hebben. Meso Vytal kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het décolleté en de handen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de gratis brochure of bel voor meer informatie of een vrijblijvende intake met 06-46217292

Foto’s

VeelgesteldeVragen

Wat is permanente make-up?

Het aanbrengen van pigmenten in de huid wordt permanente make-up genoemd. De meest gebruikte afkorting hiervoor is PMU. E-Cosmetics by Esther is gespecialiseerd in het aanbrengen van PMU bij de wenkbrauwen, eyeliner en lippen (de liplijn).

Er zijn veel verschillende technieken en effecten mogelijk. Zo kunnen wij scherpe lijnen bij u creëren of juist weer een lijn waarmee u kunt uitschaduwen. In het geval van wenkbrauwen kunnen wij zeer natuurgetrouw haartjes bij u tekenen. PMU wordt niet aangebracht bij personen jonger dan 16 jaar.

Waar moet ik rekening mee houden voordat ik naar de PMU behandeling kom?

Twee dingen zijn hierin belangrijk: vanaf 24 uur voor de behandeling geen alcohol nuttigen én geen aspirine of ibuprofen slikken. In beide gevallen wordt het bloed namelijk dunner, waardoor u sneller gaat bloeden en de opname van pigment moeilijker wordt.

Ook is het heel belangrijk dat u uw wenkbrauwen niet vooraf scheert. Hoe meer haartjes u namelijk heeft, hoe beter het resultaat wordt!

Is aanbrengen van PMU pijnlijk?

Het aanbrengen van permanente make-up is niet geheel pijnloos. De make-up wordt namelijk middels kleine prikjes aangebracht. De meeste mensen ervaren de behandeling gelukkig niet als pijnlijk en anders kunt u altijd nog kiezen voor een lichte verdoving.

Ook is het heel belangrijk dat u uw wenkbrauwen niet vooraf scheert. Hoe meer haartjes u namelijk heeft, hoe beter wordt het resultaat.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Dit is per persoon verschillend. Door de (natuurlijke) celvernieuwing, het afweersysteem en bovendien de invloed van UV-straling (de zon) vervaagt PMU bij de ene persoon sneller dan bij de andere persoon. In het algemeen kunt u uitgaan van 2 tot maximaal 6 jaar. De meeste mensen komen na 1 of 2 jaar bij ons terug voor een touch-up. Wij werken de PMU dan weer helemaal bij.

Meer veelgestelde vragen…